Dušica Jakovljević napravila veliku promenu! Voditeljka drastično promenila svoj izgled!

od strane | avg 19, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Dušica Jakovljević tek što se vraqtila sa letovanja, odlučila je da uradi jednu veliku promenu na sebi.

Dušica se odlučila da osim što je skratila kosu kako bi osvežila krajeve posle sunca i mora, ona je promenila i boju kose. I to ne nijansu ili dve, već je kosu tonirala u pink boju.

Foto: Instagram

 

Voditeljka je odlučila da na kratko izađe iz plave koju već duže reme fura i da proba da se prefarba u topli pink ton. To će za sada biti njena nova frizura za početak nove sezone „Elite“ koja nas uskoro očekuje.

Foto: Instagram

 

Pravo od frizera voditeljka se uputila u Vranjsku Banju i manastir Prohor Pčinjski, gde je provela ceo dan, šetajući i uživajući u lepotama planine Kozjak, na čijim obroncima se ovaj muški manastir nalazi.

Foto: Instagram

 

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs