Donald Tramp ide u zatvor? Bivšem predsedniku Amerike rok za predaju ističe u petak!

od strane | avg 18, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Bivši američki predsednik Donald Tramp će se predati u zatvoru okruga Falton u Džorždiji do kraja nedelje, objavila je televizija En-Bi-Si, pozivajući se na tri neimenovana zvaničnika.

Oni su naveli da do predaje neće doći pre četvrtka, kao i da se planovi privode kraju, ali da još ništa nije zvanično.

Okružna tužiteljka Fani Vilis dala je Trampu i njegovim navodnim kozaverenicima rok do sledećeg petka da se predaju.

Protiv bivšeg predsednika i kozaverenika je podignuta optužnica koja se odnosi na zaveru u vezi sa navodnim pokušajem poništavanja rezultata predsedničkih izbora 2020. godine na kojima je Tramp izgubio od Džoa Bajdena.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs