„Dođi sunce moje, potvrdi što ti kažemo“ Belivuk rekao jezivu rečenicu na suđenju, na slici ne zna da li je čovek ili životinja

od strane | avg 29, 2023 | Vesti | 0 Komentara

U Specijalnom sudu u Beogradu u utorak je nastavljeno suđenje pripadnicima klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, osumnjičenima za sedam jezivih likvidacija. Svedočili su otac preminulog Lazara Vukićevića, kao i sestra i žena Milana Ljepoje.

Nakon iskaza svedoka kao i ispitivanja svedoka od strane osumnjičenih u postupku, sudija je pozvala sve stranke u postupku da iznesu primedbe na iskaze, ukoliko ih imaju. Javili su se advokati, Marko Miljković, Aleksa Stošić, Senad Rešović, Miloš Budimir kao i Veljko Belivuk koji je šokirao primedbom.

On je imao primedbe na iskaz udovice Gorana Veličkovića Goksija. 

– Ona je tvrdila da prepoznaje na slikama muža a na tim slikama ne može da se prepozna da li je čovek ili životinja. Pa onda na drugim slikama prepoznaje muža, ali prepoznaje Vuka Vučinića na snimku. Kad je Hrvatin seo sa policijom i ispričao svašta, ona se ponovo javlja i kaže da je „snimak loš i da je zato rekla da prepoznaje Vučinića“. Očigledno je njoj neko rekao ‘dođi sunce moje, potvrdi šta ti kažemo’ – rekao je Belivuk, ponavljajući tezu da su im „slike iz Ritopeka fotošopirane i podmetnute“, pa je dodao:

– Ona je optužila mene i Miljkovića za sve, zlonamerno s njene strane. Još jedna stvar, vidite sudija da ne pokušavamo da kočimo suđenje, hoćemo da se nastavi, tako se borimo – završio je svoje izlaganje Belivuk posle čega je vraćen u boks za optužene.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs