Dobrodošlica za Vlahovića u Los Anđelesu

od strane | jul 28, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Fudbaler Los Anđeles Galaksija Dejan Joveljić poželeo je dobrodošlicu u taj grad saigraču iz reprezentacije Dušanu Vlahoviću.

Napadač Juventusa nalazi se sa svojim klubom u Americi na turneji, a u Los Anđelesu su igrali prijateljski meč sa Milanom. Dvojica fudbalera bila su u nekoliko navrata zajedno na okupljanju „orlova“, kada im je poverenje ukazivao selektor Dragan Stojković Piksi.

Foto: printscreen instagram

 

Na poslednjem okupljanju nije bilo ni Vlahovića, ni Aleksandra Mitrovića ni Luke Jovića, ali ih je Joveljić dostojno zamenio.

– Što se tiče naših najboljih napadača koji su zbog povreda odsutni, za reprezentaciju je to veliki hendikep, ali nadam se da će se svi oni brzo oporaviti, jer su potrebni Srbiji. Mi koji smo ovde učinićemo sve da ih adekvatno zamenimo – rekao je tada Joveljić.

Tako je i bilo, pošto je sa dva gola doneo preokret i pobedu Srbiji u prijateljskom meču protiv Jordana.

Što se Vlahovića tiče, on je ovo leto uglavnom odmarao, obilazio mondenske destinacije i uživao u društvu lepih žena. Zbog bola u preponama nije bio na okupljanju reprezentacije, a tek nedavno se priključio Juventusu. 

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

Opširnije

Izvor: Informer.rs