Dnevni horoskop za subotu 2. septembar! Bikovima nova poslovna ponuda, a ovaj znak će biti popularan na poslu

od strane | sep 2, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Ribama će porasti popularnost na poslu, pa im je današnji dan pogodan za marketing.

Evo šta svaki horoskopski znak može da očekuje:

OVAN 

LJUBAV: Nestabilnost u ljubavnom životu za one u dužoj vezi ili braku, za sve duge uzbudljiv dan pun dešavanja. POSAO: Prodaja ili kupovina neketnine.  ZDRAVLJE: Moguća sportska povreda.

BIK 

LJUBAV: Bićete dobro raspoloženi i praviti dugoročne planove za budućnost sa izabranom osobom. POSAO: Ako tražite novi posao u ovom periodu ima šanse da ga nađete. ZDRAVLJE: Povišen šećer u krvi.

BLIZANCI 

LJUBAV: Više ste skoncentrisani na neke druge oblasti života, ali to ne znači da nećete uopšte privući pažnju. POSAO: Imaćete ozbiljnijih problema i neslaganja sa figurama od autoriteta. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

Foto: Shuterstock

 

RAK 

LJUBAV: Srešćete nekoga ko će vam se dopasti, ali nejasna komunikacija može da vam pokvari šanse da se bilo šta desi između vas i te osobe. POSAO: Povoljan period za one koji se bave hranom. ZDRAVLJE: Nestabilnog ste zdravlja.

LAV 

LJUBAV: Moguće je da ćete doživeti aferu na putovanju ili ćete se “zagrejati” za nekoga koga ćete upoznati na putovanju. POSAO: Uspeh u državnom sektoru i društveno angažovanom radu. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

DEVICA 

LJUBAV: Iako ovo nije vaše vreme za ljubav, današnji dan bi mogao da vam donese neke lepe doživljaje u ovoj sferi. POSAO: Promene na radnom mestu, kadrovske ili možda selidba kancelarije. ZDRAVLJE: Osetljivo.

VAGA 

LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti nekoko nosi uniformu, kao što to rade osobe koje rade u policiji ili vojsci. POSAO: Problemi u partnerskom poslu i pravni problemi. ZDRAVLJE: Sklonost infekcijama.

ŠKORPION

LJUBAV: Privlačiće vas osoba koje ima neke veze sa inostranstvom, ali to će biti neko s kojima je teško ostvariti vezu. POSAO: Novac od nekretnina i privatnog biznisa. ZDRAVLJE: Pazite šta jedete.

Foto: Shutterstock

 

STRELAC 

LJUBAV: Moguća je da će vam se dopasti neko s kim radite ili neko koga ćete upoznati preko posla. POSAO: Možda ćete pokrenuti sopstveni biznis ili napraviti promenu u karijeri. ZDRAVLJE: Slabijeg ste zdravlja.

JARAC 

LJUBAV: U ovom periodu ćete tražiti uzbuđenja, nešto novo i sveže, što za vas inače nije karakteristično jer vi više volite ono što je već poznato. POSAO: Moguće promene u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Sklonost povredama i infekcijama.

VODOLIJA 

LJUBAV: Bićete zadovoljni situacijom u ljubavnom životu, jer će vam “cvetati ruže”. POSAO: Imaćete veliku želju da radite u inostranstvu i moguće je da dobijete priliku za takav rad. ZDRAVLJE: Bol u predelu kuka ili nogu.

RIBE 

LJUBAV: Nepovoljna situacija u ovoj sferi i nestabilnost u odnosa izazvana vašom zauzetošću. POSAO: Popularnost će vam porasti pa je ovo povoljan dan za marketing. ZDRAVLJE: Hronične tegobe.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs