Đoković

od strane | sep 2, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Uživo pratite peti set na meču petog kola Ju-Es opena između Novaka Đokovića i Lasla Đerea.

Igra Laslo Đere spektakularno u poslednjih nekoliko nedelja, ništa drugačije nije ni kod Novaka Đokovića pa je meč trećeg kola na Ju-Es openu između srpskih tenisera bio označen kao derbi. Laslo i Novak potrudili su se to i da opravdaju pošto je njihov meč ušao u peti set. 

NOVAK ĐOKOVIĆ – LASLO ĐERE   (4:6, 4:6, 6:1, 6:1, 6:3)

UŽIVO: 

Peti set

6:3 – KRAJ! Imao je Đere brejk-šansu, nije je iskoristio i stigla je surova kazna! Novak Đoković plasirao se u četvrto kolo Ju-Es opena. 

5:3 – Uspeva Đere, na oduševljenje navijača na stadionu „Artur Eš“, da produži meč! Srpski teniser došao je do servis gema, ali sada sledi teži deo pošto je na servisu Đoković. 

5:2 – Nije imao Laslo Đere nikakvu šansu u sedmom gemu, Novak je siguran i grabi ka spektakularnom preokretu u trećem kolu Ju-Es opena. Sada će momak iz Sente servirati za ostanak u meču. 

4:2 – Sada i Đere igra sve sigurnije, ali mu je potreban brejk kako bi se kompletno vratio u život!

4:1 – Kratko je trajalo slavlje Đerea, Đoković je ekspresno uzvratio i bez izgubljenog poena dobio svoj servis gem. 

Foto: Tanjug/AP

 

3:1 – Prekida Laslo Đere nalet najboljeg tenisera svih vremena i dolazi do svog prvog gema u petom setu. 

3:0 – Evo je i potvrda brejka, sve sada ide od ruke Đokoviću!

2:0 – Set je tek počeo, a Đoković već ima gem prednosti! Srpski teniser pronašao je svoju igru i sada grabi ka plasmanu u četvrto kolo Ju-Es opena. 

1:0 – Siguran je Novak Đoković na startu petog seta pošto uzima gem na svoj servis i nastavlja fantastičnu seriju na stadionu „Artur Eš“. 

07:00 – Dobro došli na lajv meč trećeg kola Ju-Es opena između Novaka Đokovića i Lasla Đerea. 

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

Opširnije

Izvor: Informer.rs