Divna slika iz Predsedništva

od strane | sep 12, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Srpski košarkaš Boriša Simanić došao je sa ekipom na svečani prijem kod predsednika Vučića, a očekuje se da se pojavi i na balkonu prilikm dočeka.

Doživeo je Boriša Simanić tešku povredu na Svetskom prvenstvu zbog koje mu je odstranjen bubreg. Ujedinilo je to čitavu naciju, košarkaše i navijače koji su zbog nemilog događaja bodrili reprezentaciju, a izabranici Svetislava Pešića umeli su to da vrate osvajanjem srebrne medalje.

Zbog toga, danas su nagrađeni svečanim prijemom u Predsedništvu, a među momcima je bio i Boriša Simanić čije je prisustvo obradovalo sve srpske navijače. 

Očekuje se da Boriša Simanić, sa ostatkom tima, izađe i na čuveni balkon gde će ih dočekati veliki broj navijača zbog sjajnog rezultata koji su ostvarili na Mundobasketu na Filipinima. 

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs