Divljak pravio haos, Đoković tražio da ga izbace sa tribina! Novi skandal na Ju-Es openu

od strane | sep 2, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Nakon intervencije supervizora divljak je izbačen sa tribina.

Pružili su Laslo Đere i Novak Đoković navijačima na stadionu „Artur Eš“ spektakularan duel u okviru trećeg kola. Izvesno je da će srpski derbi biti rešen posle pet setova, ali ni pravi teniski klasik nije bio dovoljan pojedincima u Njujorku. 

Naime, jedan od „navijača“ koji je bio smešten iza sudijske stolice u uvodna dva seta pravio je haos na tribinama. Novak Đoković se nekoliko puta žalio glavnom arbitru koji uoči osmog gema u drugom setu nije imao drugog izbora. 

Srpski teniser je pokazao sudiji o kome se radi, obavešten je supervizor, a samo nekoliko trenutaka kasnije „navijač“ je bio izbačen sa tribina. Pokušao je mladić da se opravda, rukama simulirao da ga uhapse, ali je na kraju morao da napusti stadion „Artur Eš“. 

Podsećamo, nešto slično desilo se na Australijan openu ove godine kada je grupa pijanih „navijača“ pravila skandale na meču Novaka Đokovića. Srpski teniser je reagovao pa su oni ekspresno udaljeni sa stadiona. 

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs