Detalji iz istrage udesa na Ibarskoj! Poginuo maloletnik, vozač koji je izazvao tragediju u bolnici

od strane | okt 13, 2023 | Vesti | 0 Komentara

U udesu koji se juče ujutru oko 7 sati dogodio na Ibarskoj magistrali u Meljaku poginuo je mladić D.M. (17), dok su tri osobe teško povređene i zbrinute su u bolnici.

Istragu tragedije vodi Osnovno javno tužilaštvo u Mladenovcu, koje je odmah nakon završenog policijskog uviđaja naložilo da se telo nastradalog maloletnika uputi na obdukciju.

Foto: informer.rs

 

Podsetimo do udesa je došlo kada je vozač „fijat punta“ Željko R. (25) koji se kretao u smeru Čačka iznenada skrenuo ulevo i direktno se sudario sa drugim „puntom“ koji je u tom trenutuku naišao.

Mladić D.M. koji je bio suvozač u „puntu“ na mestu je ostao mrtav, dok su vozač Željko R. kao i M.M. (45) i M.C. (75) sa teškim povredama zbrinuti u bolnici. 

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs