Detalji grozne tragedije! Evo kako je poginuo dečak tokom oluje u Novom Sadu!

od strane | jul 21, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Telo je po nalogu tužilaštva prevezeno na obdukciju

Dečak J.V. (12) nađen je bez znakova života u Ulici Vuka Mandušića ispred broja 34. Nakon što se čuo vrisak, komšije su dečaka zatekle ispod prozora zgrade, pored gasnih instalacija koje su varničile, odakle su ga premestili do dolaska hitne pomoći.

– Kucao je tetki na prozor i odjednom se srušio. Pritrčali smo da mu pomognemo, ali mu nije bilo spasa. Živi nekoliko ulica dalje sa roditeljima. Na telu nije imao vidljive povrede – kaže jedan od komšija.

Kako saznajemo, lekari Hitne pomoći su u 21.45 konstatovali smrt, a naređena je hitna obdukcija.

Kako je dečak izgubio život biće utvrđeno obdukcijom, ali se sumnja da je poginuo od udara groma.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Vesti

Politika

Nebojša Bakarec: Izvanredne izmene Zakona o planiranju i izgradnji – Otključana gradilišta i nove investicije!

Juče je u Skupštini Srbije završena rasprava o Zakonu o planiranju i izgradnji. Glavni ciljevi izmena ovog sistemskog Zakona su ubrzanje procesa izdavanja građevinskih dozvola, uvođenjem elektronskog sistema za izdavanje građevinskih dozvola, obezbeđenje veće transparentnosti postupka, usaglašavanje predmetnih propisa sa propisima EU, i promocija zelene gradnje i e-mobilnosti. Ovaj zakon konačno rešava problem komunističkog i dosovskog anahronizma zvanog konverzija, koji ne postoji nigde u Evropi, a ni u ostatku sveta. Bivše komunističke države koje su uvele konverziju, brzo i odavno su odustale od nje. Zakon je sistemski i nije pisan ni po čijoj meri, nije pisan za bilo kog pojedinca ili interesnu grupu, niti je pisan protiv bilo koga. Sjajni ministar Goran Vesić i njegov tim, su praktično napisali novi zakon, primeren vremenu u kome živimo.

Opširnije

Izvor: Informer.rs