Deca razbila automat, nasred ulice krala igračke! Pred šokiranim građanima mališani (9) sa plenom pobegli prema školi!

od strane | mar 28, 2024 | Vesti | 0 Komentara

Nekoliko maloletnika, starosti devet godina, razbilo je automat za igračke, koji se nalazi preko puta zgrade Gimnazije u Prokuplju i iz njega su izvukli sve igračke. Ono što je zanimljivo je da se sve dešavala usred dana, na jednom od školskih odmora.

– Bilo je strašno. Čuo se prasak, pa su nakon lomljave stakla krenuli da izvlače igračke. Onda su sa igračkama pobegli ka školi, a sve je prijavljeno policiji- kaže svedok onoga što se dešavalo, koji je bio zgranut onim što vidi.

Njega je iznenadilo što su to mala deca i što su na očigled prolaznika sve to činili, bez da pokažu neki znak, ako ničeg drugog, onda stida.

Policija je pronašla maloletnike koji su razbili aparat i igračke pokupila, i vratila.

-I to nije prvi put. Gledam juče srednjoškolka pokušava onu lažnu novčanicu da stavi u aparat. Ja joj objašnjavam da svaka novčanica ima vodeni žig i da joj to neće proći, jer aparat je neće prihvatiti, a ona bez trunke sramote i dalje pokušava i dodaje da je htela da proba, pa ako uspe- kaže osoba koja je prodavac u obližnjoj radnji.

Za nju je ovo uznemirujuće jer pokazuje koliko deca ne prezaju ni pred čim i za to krivi uticaj društvenih mreža.

– Ali ne samo društvene mreže. I roditelji su ti koji zapravo više ne reaguju i ne vaspitavaju svoju decu, da je sramota da se krade i da je to strašno. Na žalost, ovo je postala svakodnevica- zaključuje ona, još uvek ne verujući šta je videla.

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs