Dara prebila devojku:“Napravila sam joj sačekušu i unakazila je“!

od strane | jul 25, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Pevačica Radojka Adžić, poznatija kao Dara Bubamara uradila je nešto na šta nimalo nije ponosna i priznala je to medijima.

Dara je sada priznala da je jednom prilikom sačekala jednu devojku i pretukla je:

– Nisam ponosna na to, ali sećam se kako sam, kao mala, bila kočijaš. Umela sam bolje od dečaka da se pobijem i šamaram. Desilo se jednom da me je jedna devojka mnogo nervirala i napravila sam joj sačekušu i unakazila je. Prebila sam je i mnogo mi je bilo žao. Danas je verovatno ne bih prepoznala, ali naravno da bih se izvinila kad bih imala priliku, ne moramo probleme da rešavamo batinama – ispričala je Dara.

Foto: ATAIMAGES

 

Ona je istakla i da je to što je bila nemirna, posledica slobodnijeg odnosa u njenoj porodici:

– Kod kuće smo se svi voleli i bili smo složni kao porodica. Skakali smo jedni za druge i odatle ide ta moja sloboda, pa sam bila bila malo više nemirna. Nisu mogli da me uhvate ni za glavu ni za rep. Šta god da sam uradila nikad me nisu surovo kažnjavali. Nisu čak ni nastavnici jer sam svima bila simpatična.

Foto: ATAIMAGES

 

Dara je ispričala i kako je krenula njena muzička karijera, ali i kako je dobila čuveni nadimak: 

– Glavni razlog što sam počela da pevam jeste što je učiteljica prepoznala talenat i tako me je gurala da pevam redovno na predstavama. Mnogi su mislili da sam sama sebi dala ime Dara Bubamara jer se stidim svog imena Radojka. To nije istina, nikada se nisam stidela, a takav nadimak sam dobila jer sam energična i svuda pravim haos. Nikad nisam sedela mirno u mestu, a takvu energiju sam nasledila od majke. Za sve u životu mi se to isplatilo, ali nekad preteram u iskrenosti. Kažu ljudi da je nekad bolje prećutati nešto, ali ja uvek kažem makar skupo koštalo. Dobra sam kao hleb, što kažu, ali ako me neko zezne, gotov je – objasnila je Dara.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

Estrada

Pevačica Radojka Adžić, poznatija kao Dara Bubamara uradila je nešto na šta nimalo nije ponosna i priznala je to medijima.

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs