Da li prepoznajete pevačicu? Mala Indijanka je sada najpopularnija pop zvezda, a talenat je nasledila od majke

od strane | sep 23, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Tamne oči, crna kosa kao tinta, karakterističan pogled – podseća li vas to na nekoga? Na fotografiji je istaknuta pop zvezda, Marija Šerifović.

Na jednom Instagram profilu je osvanula fotografija iz detinjstva pop ikone, Marije Šerifović

Fanovi su oduševljeni kako je izgledala kao mala: „Kao mala Indijanka, preslatka“, „Predivna“, „Ista majka na ovoj fotki“, „Uvek bila i ostala posebna“, samo su neki od komentara.

Marija danas ima potpuno drugačiji fazon i već odavno je nismo videli sa dugom kosom. Godinama je prepoznatljiva po svojoj kratkoj i modernoj frizuri.

Mnogi govore da je Marija slika i prilika svoje majke Verice Šerifović, od koje je osim izgleda nasledila je neosporan talenat za muziku.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs