Čudo neviđeno! Ovako danas izgleda gazda Proka sa „Farme“ i nećete verovati čime se bavi!

od strane | jul 21, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Svi se sećamo sada već legendarnog rijalitija Farma, srpski rijaliti šou koji se od 2009. do 2016. emitovao na Pinku.

U selu Lisović, na preko dva hektara zemlje je bila izgrađena farma zajedno sa pomoćnim objektima kao što su: svinjac, štala, senik, radionica, bašta, kokošinjac i tor, gde je bilo smešteno dvadesetak poznatih ličnosti koje su se za nešto duže od tri meseca borile za nagradu od 100.000 evra.

Živeli su bez struje, tekuće vode, hraneći se biljkama koje su sami i uzgajali, i mlekom i mesom domaćih životinja o kojima su brinuli.

Dragan Mladenović, široj javnosti poznat kao mentor Proka, i dalje je strah i trepet za učesnike rijalitija i posle mnogo godina, otkad mu je produkcija dodelila ovu ulogu.

Nakon sedam sezona „Farme“, koja je bila najgledaniji program ove vrste tokom svih sezona, on je bio deo projekta i „Zadruge 1“ kao kontrolor stanja na imanju. Ipak u narednim sezonama Proka se više nije pojavljivao.

Proka se skroz povukao iz javnosti i počeo da proizvodi svoju rakiju koja nosi naziv „Prokovača“.

Evo kako Proka danas izgleda:

Foto: printscreen

 

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

Vesti

Politika

Nebojša Bakarec: Izvanredne izmene Zakona o planiranju i izgradnji – Otključana gradilišta i nove investicije!

Juče je u Skupštini Srbije završena rasprava o Zakonu o planiranju i izgradnji. Glavni ciljevi izmena ovog sistemskog Zakona su ubrzanje procesa izdavanja građevinskih dozvola, uvođenjem elektronskog sistema za izdavanje građevinskih dozvola, obezbeđenje veće transparentnosti postupka, usaglašavanje predmetnih propisa sa propisima EU, i promocija zelene gradnje i e-mobilnosti. Ovaj zakon konačno rešava problem komunističkog i dosovskog anahronizma zvanog konverzija, koji ne postoji nigde u Evropi, a ni u ostatku sveta. Bivše komunističke države koje su uvele konverziju, brzo i odavno su odustale od nje. Zakon je sistemski i nije pisan ni po čijoj meri, nije pisan za bilo kog pojedinca ili interesnu grupu, niti je pisan protiv bilo koga. Sjajni ministar Goran Vesić i njegov tim, su praktično napisali novi zakon, primeren vremenu u kome živimo.

Opširnije

Izvor: Informer.rs