Čudno! Zašto signalizacija kod Bubanj Potoka toliko zbunjuje vozače!? Tabla pokazuje desno, ali…

od strane | sep 5, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Saobraćajna signalizacija može da zbuni vozače. Jedna od takvih zbunjujućih signalizacija postavljena je na novoj obilaznici oko Beograda nakon naplatne stanice Bubanj Potok.

Ako budete poštovali saobraćajnu signalizaciju vozeći iz pravca Niša prema Beogradu, nakon naplatne stanice Bubanj Potok, umesto u Beograd stići ćete na nedovršenu deonicu puta ka Pančevu, piše RTS.

Problem je što na tabli piše da se do Beograda stiže skretanjem udesno, a zapravo treba nastaviti pravo. Od naplatne rampe postoji čak osam znakova koji pokazuju da za Beograd treba skrenuti udesno.

Foto: Zoran Sinko

Problem je što na tabli piše da se do Beograda stiže skretanjem udesno, a zapravo treba nastaviti pravo

Ipak, ako pratite navigaciju stići ćete do Beograda, jer ćete nastaviti pravo.

Saobraćajni stručnjaci poručuju da svaka petlja treba da bude obeležena tako da je vozaču potrebna jedna sekunda da mu bude jasno gde treba da ide, a kod Bubanj Potoka vozači se u poslednjem trenutku prestrojavaju što može biti veoma opasno.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs