Crnogorac pretukao prostitutku nezadovoljan „uslugom“! Hteo da baci Kineskinju sa terase, jer nije završio seks!

od strane | okt 6, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Crnogorski državljanin Kristijan D. (28), koji je uhapšen juče zbog sumnje da je u jednom hotelu pored Zelenog venca pretukao kinesku državljanku L.Y., saslušan je danas u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu.

Krivičnom prijavom on se tereti da je oko 17 časova u prethodno iznajmljeni hotelski apartman pozvao oštećenu radi pružanja seksualnih usluga za novac:

„Kada je L. Y. došla u apartman, imali su seksualne odnose, ali je u jednom trenutku osumnjičeni zahtevao nastavak što je oštećena odbila, jer je prošlo sat vremena. Ona je htela da ide, što je osumnjičenog razbesnelo pošto nije završio seksualni odnos. Počeo je da je davi i udara rukama po telu i glavi, nakon čega je kineska državljanka pokušala da pobegne na terasu, ali je on sustigao i nastavio da je šutira i udara, što su građani videli, snimili i prijavili.“

Kristijan D. je, kako saznajemo, u prisustvu izabranih branilaca pred tužiocem delimično priznao krivicu, objašnjavajući svoje viđenje događaja. Prema nezvaničnim saznanjima, on je naveo da se razbeseneo, jer je posumnjao da mu je prostitutka ukrala novčanik.

Tužilaštvo je, nakon saslušanja, predložilo Prvom osnovnom sudu da se Kristijanu D. odredi pritvor zbog opasnosti od bekstva, imajući u vidu da se radi o stranom državljaninu.

U daljem toku postupka biće ispitana oštećena, svedoci kritičnog dogadaja i obaviće se komparativno veštačenje video-snimka. Takođe će se preduzeti i ostale neophodne dokazne radnje u cilju daljeg procesuiranje osumnjičenog.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

Opširnije

Izvor: Informer.rs