Čovek velikog srca! Novak obradovao dečaka u Košutnjaku! (VIDEO)

od strane | okt 4, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Đoković još jednom oduševio svoje pristalice.

Dominira Novak Đoković gde god da se pojavi, a tako je bilo i danas u Košutnjaku. Srpski teniser je nakon učešća na „Ol-star“ turniru u golfu koji je održan u Rimu prethodne nedelje došao kući, odnosno, u Beograd gde će provesti naredni period pred povratak na teren. 

Naravno, Novak će u Beogradu vredno trenirati kako bi što spremniji dočekao nastavak teniske sezone i izazove koji ga očekuju do kraja kalendarske 2023. godine.

Tim povodom Đoković je danas bio u Košutnjaku gde je odradio trening, ali i iskoristio priliku da jednom dečaku ulepša dan. Naime, Novak je u jeom momentu zaigrao basket sa dečakom i tako još jednom oduševio javnost u Srbiji. 

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs