Ceo svet priča o Balkanu zbog ove surovo iskrene Amerikanke: Znam da je rakija lek za sve! (VIDEO)

od strane | mar 9, 2024 | Vesti | 0 Komentara

Olivia Loner je Amerikanka hrvatskog porekla koja živi u Zagrebu i na TikToku redovno poredi život u Hrvatskoj sa životom u SAD, a krajem prošle godine objavila je video u kojem je duhovito objasnila najčešće stereotipe u vezi sa Hrvatima i Balkancima.

– Živim u Hrvatskoj. Naravno da imam vremena da sedim u kafiću i pijem kafu po ceo dan“, počela je ona, pa nastavila:

– Kad kažem da odlazim, treba mi dva sata da se pozdravim. Naravno da čuvam domaće maslinovo ulje u starim flašama. Naravno, jedem hleb uz svaki obrok – rekla je ona, a zatim se osvrnula na još nekoliko stereotipa o životnom standardu.

– Živim u Hrvatskoj, pa znam da je rakija lek za sve. Boli te stomak? Uzmi malo rakije. Povredio si ruku? Stavi u rakiju.

– Živim u Hrvatskoj. I dalje vozim mercedes i idem na skijanje svake godine –  našalila se ona, a zatim dodala: „Tajni sastojak svega što kuvam je Vegeta“.

– Proputovala sam ceo svet, ali na kraju svega, ništa nije lepše od Jadranskog mora – rekla je na kraju u videu koji je pregledan više od pola miliona puta.

– Kada sam bio u Hrvatskoj, domaćin nas je dočekao rakijom i niko mi nije rekao da moram da popijem naiskap. Umalo sam umro – priznao je jedan pratilac, dok je drugi nastavio:

– Hrvatska je jedna od najlepših zemalja koje sam posetio. Hrana je fantastična.

– Vrlo dobro“, „Sve ste pogodili“, „Slažem se sa svim“ i „Ja sam Hrvat, ovo je sve tačno – neki su od komentara.

sledeća vest

Srbija

Moćne Nišlijke

Gas, gas! Ivana, Stana, Jovana, Jelena…Mogu sve!

Niška opština Medijana tradicionalno povodom Osmog marta ugostila je Nišlijke koje se bave specifičnim zanimanjima. Tako su se u društvu našle Ivana, vozač autobusa, Stana, menadžer firme za obezbeđenje, Vaska i Milica, građevinari, policajka Jovana i dve Jelene, kapetan Vojske Srbije i otpravnica vozova…

Opširnije

Izvor: Informer.rs