Bukari šokirao evropskog šampiona! Sve je u ovom životu moguće, čak i da dam gol Sitiju! (VIDEO)

od strane | sep 19, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su sa 3:1 od Mančester sitija u meču prvog kola Lige šampiona odigranom na stadionu „Itihad“.

Osman Bukari, Zvezdin „Brzi Gonzales“ je u 45. minutu doveo šampiona Srbije u vođstvo protiv evropskog prvaka na „Itihadu“.

Golu je prethodio VAR, koji je priznao pogodak i veliko crveno-belo slavlje u finišu prvog poluvremena je moglo da počne.

– Tokom VAR-a samo sam razmišljao o tome da sudija potvrdi gol. Sve u ovom životu moguće, eto i da dam gol velikom Mančester Sitiju. Protiv Jang Bojsa ćemo igrati važnu utakmicu kod kuće, ali pre toga moramo da skoncentrišemo na meč protiv Partizana u Superligi – izjavio je Bukari u miks zoni.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

Opširnije

Izvor: Informer.rs