Britni otkrila zbog čega je počela da uzima antidepresive: Kad su mi oduzeli decu, totalno sam skrenula sa puta

od strane | okt 20, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Pevačica Britni Spirs ne prestaje da šokira novim detaljima iz svojih memoara „Žena u meni“, koji svakodnevno isplivavaju na površinu.

Naime, slavna pevačica je najpre otkrila da je abortirala dete Džastina Timberlejka što je zaprepastilo javnost, a sada su objavljeni novi detalji iz tog životnog perioda pevačice. Britni je u memoarima objasnila koliko joj je teško pao raskid sa Džastinom, a otkrila je i da je nakon ovog abortusa posegnula za antidepresivima.

Situacija sa njenim mentalnim stanjem dodatno se pogoršala kada joj je umrla tetka, a potom i kasnije kada joj je oduzeto starateljstvo nad decom.

U memoarima, Britni priznaje da je bila „na teškim medikamentima“ još kao tinejdžerka jer nije mogla da se nosi sa jakim pritiskom javnosti i to što je sve vreme bila u centru pažnje, prenosi Daily Mail.

 „Lekovi su činili da se osećam bolje i opuštenije tih nekoliko sati, svakako je bio mnogo bolji osećaj i osećala sam se manje depresivno.“

Potom se dotakla i perioda koji je bio posebno težak za nju, a to je bio kada su joj oduzeta deca.

 „Kad su mi oduzeli decu, totalno sam skrenula sa puta. Toliko sam se loše osećala da čak nisam bila u stanju ni da brinem o sebi. Sve te stresne situacije koje su mi se nanizale u životu navele su me da počnem da razmišljam na način na koji bi jedno dete razmišljalo.“

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs