Britanci do detalja analizirli Novakovu rutinu! Evo kako izgleda dan srpskog asa!

od strane | jul 25, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Novinari „Dejli Mejla“ imali su priliku da iz prvog ugla pogledaju kako izgleda dnevna rutina srpskog tenisera Novaka Đokovića dok je boravio u Londonu tokom Vimbldona, a sada su obelodanili informacije do kojih su došli.

Novinari ovog renomiranog lista su se informisali kod doktora Brendona Stabsa o Noletovim navikama i odradili su istraživanje da bi na kraju mogli da izvedu konačni zaključak. Istraživanje je pokazalo da su učesnici koji su pokušali da isprate u potpunosti tempo jednog od najuspešnijih sportista svih vremena i došli su do nestvarnih rezultata. Oni su na samom kraju ovog „Novak programa“ došli i do zaključka da su pozitivniji za čak 31.5 odsto, smireniji za 24.3 odsto, ali i da su „ozbiljiniji“ za 17.8 odsto. Sad je jasno zašto mnogi misle da Nole nije sa ove planete. 

Naime, Srbin ima posebnu dijetu, ima ishranu bez glutena (što je već poznato javnosti), a sve mu se pravi isključivo na biljnoj bazi. Njegov dan počinje časom tople vode i limuna, što pomaže u detoksikaciji njegovog tela.

Nakon ovog napitka koji Đoković svakodnevno praktikuje, sledi glavni obrok u toku dana, jer se u njemu nalazi dovoljna doza svega onoga što je potrebno za normalno funkcionisanje. U njegovoj „činiji snage“ se nalaze orašasti plodovi, biljno semenje, musli bez glutena, bobice, jagode, banana i jogurt.

Foto: EPA Images

 

Posle doručka obavezno sledi sok od celera, dok se za to vremene priprema i novo piće od graška, celera, soka od jabuke, nane, spanaća i kelja, a oba pića su prepuna antioksidansima. Nakon što Nole napuni baterije slede joga i meditacija, koje traju oko 20 minuta.

Nakon ovoga sledi istezanje, kao i vežbe disanja koje pomažu u kompletnom opuštanju tela. Tek kada obavi sve to, Novak izlazi na teren gde počinje sa tenisom.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs