Bravo, majstore! Micić u finalu Svetskog prvenstva, obezbeđena i olimpijska viza!

od strane | sep 17, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Srpski olimpijski tim sve veći, rvač postao 30. član.

Srpski rvač Stevan Micić plasirao se danas u finale Svetskog prvenstva u slobodnom stilu u kategoriji do 57 kilograma i tako obezbedio medalju, a samim tim i plasman na Olimpijske igre u Parizu sledeće godine.

Micić je tako postao 30. član olimpijskog tima Srbije za OI u Parizu. Srpski rvač je obezbedio 107. medalju za našu zemlju na velikim takmičenjima, odnosno petu u slobodnom stilu.

Na putu do finala u beogradskoj Areni Mićić je prvo pobedio Korejca Kima sa 11:0, zatim je bio bolji od Abdulaeva iz Uzbekistana – 7:2. U četvrtfinalu bio je bolji od aktuelnog olimpijskog šampiona Rusa Ugueva (9:7), a u polufinalu je savladao i aktuelnog svetskog prvaka Abakartova (6:2) iz Albanije. 

U borbi za zlato, koja je na programu sutra Mićić će za rivala imati Japanca Reija Higučija. 

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

Opširnije

Izvor: Informer.rs