„Brak preporučujem svima, ali se meni život promenio“, Anđela Jovanović progovorila o zajednici sa Dudašem

od strane | avg 28, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Glumica Anđela Jovanović pojavila se danas na konferenciji za novinare povodom 500-og igranja predstave „Hotel 88“, a ovo je bila i prilika da prvi put progovori o venčanju sa atletičarom Mihailom Dudašom za kojeg se udala 17. juna ove godine.

Anđela je novnarima najpre otkrila kako joj je u braku i da li joj prija novi život:

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

– Da, definitivno mi prija. Lepo je u braku i preporučujem svima – kazala je raspoložena glumica koja priznaje da joj se život promenio: 

– Meni jeste. Obično moji prijatelji govore da se ništa ne menja. I u suštini ništa se ne menja nešto znatno, ali postoji neki dodatni sloj, neka težina i posvećenost je veća. Nekako smo sada porodica prava, tako da meni je lepše nego što mi je bilo kada smo bili u vezi.

Foto: Instagram prntscreen/_blejzmodesti

 

Glumica je sada otkrila da su se njen suprug i ona odmah pronašli i da je bilo jasno da će to biti velika ljubav:

– Mi smo od samog starta, zapravo krenuli smo veoma brzo zajedno da živimo i nekako smo veoma brzo obavili jako važne razgovore. I vrlo brzo smo se prepoznali. 

Novinarsku ekipu zanimalo je kako su se njeni roditelji navikli da je sada udata žena: 

– To morate njih da pitate.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Anđela s kolegom Andrijom Kuzmanovićem u predstavi „Hotel 88“

S obzirom na to da je poznato da očevi teško podnose udaju ćerki, nas je zanimalo kako je glumac Dragan Jovanović prihvatio zeta:

– Divno je prihvatio zeta, od samog starta kad su se upoznali. Prvo Dragan je pratio Mihailova takmičenja. Svako ko je gledao Mihaila, posebno uživo, može da vidi da dečko ima vatreno srce, tako da su se odmah zbližili, sa celom mojom porodicom se zbližio. Iskreno, meni je to bilo veoma važno, ja mnogo poštujem i volim njegove roditelje. Ako su normalne te prve porodice i ako nema nekih većih problema, mislim da su druge te porodice samo proširenje te primarne – kazala je Anđela.

O čemu je još govorila ćerka glumačkog para Branke Pujić i Dragana Jovanovića, pogledajte u snimku ispod. 

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

Opširnije

Izvor: Informer.rs