Bogdanović i Pešić jednoglasno: Predsedniče, hvala na prijemu, pomoći i podršci koju nam pružate!

od strane | sep 12, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Predsednik Vučić dobio poklon od srpskih košarkaša.

Srpski košarkaši doputovali su iz Manile, a već danas su bili na svečanom prijemu kod predsednika Srbije – Aleksandra Vučića. Tom prilikom, predsedniku se za sve napore koje ulaže u košarku i sport zahvalio selektor naše reprezentacije Svetislav Pešić. 

– Predsedniče, hvala na prijemu. Ovi momci su se baš dobro pokidali, dali su zadnji atom snage da stignemo do kraja. Više bih govorio, ali ne ovom prilikom, o procesu. Prilika je da se zahvalim svim igračima, doktoru Gagi na svemu što je uradio, trenerima, čitavom timu. Bio je to naporan put do cilja koji smo ostvarili, sada nas čekaju Olimpijske igre. Proces do Pariza biće teži nego do Svetskog prvenstva jer su očekivanja još veća. Siguran sam da imamo vremena, a najvažnije je što smo osetili u Manili oduševljenje navijača. Nismo bili najbrojniji, ali smo bili najglasniji. To nam je dalo snagu, a istovremeno smo osetili i narod odavde. To nam je davalo posvećenost i motivaciju, momci su znali da iza njih stoje pravi navijači. Igramo za Srbiju, ali pre svega za naš narod koji nas podržava i to osećamo. Drugo nam nije potrebno, možda strpljenje i pomoć koju smo do sada imali, a može i malo više – rekao je Svetislav Pešić. 

Reč je potom dobio Bogdan Bogdanović koji je izrazio zaodovljstvo zbog prijema, a predsedniku Srbije uručio dres i loptu sa potpisima svih reprezentativaca koji su našu zemlju predstavili na Mundoobasketu na Filipinima. 

– Hvala što ste nas dočekali u ovolikom broju, ne znam šta bih rekao posle svih vas. Nisam neki govornik, tu sam da radim svoj posao, ali mogu da kažem da mi je bila čast da kao kapiten predvodim ove momke. Kroz šta smo prošli znamo samo mi, to nas čini ekipom – poručio je kapiten Bogdan Bogdanović. 

Foto: Tanjug Rade Prelić

 

Srbija je, podsećamo, mimo svih očekivanja osvojila srebrnu medalju na Svetskom prvenstvu i tako izborila plasman na Olimpijske igre u Parizu naredne godine. 

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs