Benzema otkrio šok detalje: Ronaldo, Bejl i ja smo igrali finale povređeni!

od strane | avg 2, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Novi fudbaler Al Itihada Karim Benzema priznao je da je 2014. igrao povređen za Real u finalu Lige šampiona protiv Atletika, prenose španski mediji.

Real je u finalu LŠ 2014. godine posle produžetaka pobedio Atletiko 4:1.

– Ta utakmica je bila stvarno luda, jer smo Kristijano Ronaldo, Geret Bejl i ja bili povređeni. Ronaldo i ja smo imali povrede aduktora, bili smo na 50 odsto i savetovali su nam da ne igramo. Ali zaista smo želeli da igra, jer je to bilo naše prvo finale Lige šampiona sa Realom i nismo prihvatili nedostatak učinka. Uz adrenalin čak i ne osećate bol, pa smo na kraju dobili trofej – otkrio je Benzema.

Benzema je od 2009. do juna ove godine igrao za Real, a onda je odlučio da karijeru nastavi u Al Itihadu. Francuz je sa madridskim klubom osvojio pet Liga šampiona.
 

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

Opširnije

Izvor: Informer.rs