Baja odbio da peva za 100.000 evra, legendarni folker ga prozvao: „Pevao je i za 50 maraka!“

od strane | sep 13, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Era Ojdanić osvrnuo se na nedavne napise u medijima da je njegov kolega, Nedeljko Bajić Baja, odbio da peva na veselju za tričavih 100.000 evra.

Nedeljko Bajić, kako su nedavno preneli mediji, odbio je da peva na svadbi za čak 100.000 evra. Prema rečima pevača koji je želeo da ostane anoniman, on je samo trebalo da se pojavi i otpeva jedan blok, međutim, popularni Baja nije pristao.

Foto: ATAIMAGES

 

Ovim povodom oglasio se veteran među folkerima Era Ojdanić, koga je iznenadio pevačev odgovor, ali je, uprkos tome, stao na njegovu stranu.

Znam kada je Baja pevao na Srebrnom jezeru sa orkestrom. Pevao je za 50 maraka i radio za bakšiš kao i svi mi. On je napravio dosta hitova. Dobar je pevač i čovek na svoj način i ništa nemam loše da kažem za njega, ali me ovo iznenađuje što neće da peva za 100.000 evra na svadbi. Mada, u pravu je, i ne treba da peva. A onaj koji mu nudi, ja bih ga odmah zatvorio. Otkud tebi 100.000 evra da platiš pevača da ti peva. Taj je budala koji mu daje, a on je pametan, pa ne mora da peva ni za 200.000 evra. S druge strane, ja ću da pevam – rekao je Era na Kurir TV.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Vesti

Politika

Nebojša Bakarec: Nasilje opozicije u Skupštini Beograda

Posle haosa i nasilja koji je deo opozicije prošle nedelje izazvao u Skupštini Srbije, deo opozicije (SSP, NDBG-Zeleno levi front, Zajedno, NSP i DS) u Skupštini grada Beograda je danas, 13.9.2023. je odlučio da ponovo izazove haos. Pripadnici tog dela opozicije, su tokom obraćanja gradonačelnika Šapića, ustali, počeli da urlaju „ostavka, izbori“, izvadili transparente „ostavka-izbori“, i pustili buku sa zvučnika i uređaja koje su uneli u salu. Vređali su gradonačelnika Šapića, i nas odbornike većine.

Srbija

Srbija

U Subotici održano prvo Romsko tamburaško i trubačko veče

Prvo Romsko veče tamburaša i trubača održano je, sinoć, u Subotici na glavnom gradskom trgu, u organizaciji Nacionalnog saveta romske nacionalne manjine i Grada Subotice, a pod pokroviteljstvom Republike Srbije, Ministarstva za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog.

Opširnije

Izvor: Informer.rs