Bahar vodi Pepa na vino u Beogradu! Dali smo sve od sebe, bili hrabri… Znao sam da će Siti da nas pritisne!

od strane | sep 19, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Mančester sitija u utakmici 1. kola grupe G Lige šampiona rezultatom 3:1

Na pres-konferenciji posle utakmice sa Mančester Sitijem Barak Bahar je izneo utiske.

– Igrali smo protiv najboljeg tima, rekao sam im da nastave da igru, znao sam da će Siti pritisnuti u drugom poluvremenu, rano smo primili gol u drugom poluvremenu. Ali ja mislim da smo dali sve, bili smo hrabri, pokušali smo, nismo uspeli. Želeli smo da odvedemo loptu u sredini. Želim da samo prenesemo energiju dalje. Možemo mirno da se pogledamo u ogledalo i da kažemo da smo dali sve od sebe.

Trener crveno-belih je otkrio i o čemu je kratko popričao sa Pepom Gvardiolom na terenu posle meča:

– Nakon meča smo pričali o dobrim restoranima u Mančesteru, a posle toga smo pričali o vinu u Beogradu, da popijemo dobro vino u prestonici Srbije.

Foto: Reuters

 

Izraelski stručnjak je prokomentarisao i odluku da Điga debitujena ovom meču.

– Da, on je bio na treningu sa nama, hteo sam da igra u ligi, ali nije bio spreman. Odlučio sam da se kockam sa njim, a odigrao je jako dobro, zadovoljan sam kako je odigrao. Pomogao nam je dosta. Trebalo je i dosta sreće na ovom meču.

I Partizan je bio jedna od tema na konferenciji za štampu:

– Sledeći meč je još važniji. Za nas je važno da dobijemo derbi. Želimo da dobijemo derbi za nas, za navijače, za klub. Potom imamo još jedan meč u ligi, a onda tek dolazi Jang Bojs.

Odgovorio je Bahar i na pitanje vezano za Rodića:

– Što se tiče Rodića, on drugačije igra u odbrani i napadu. Morao je i on malo drugačije da igra, jer Siti igra sa četvoricom u tom delu terena. Kada je na svojoj poziciji daje sve od sebe, morao je nekada da odoli da ne ode napred, ali takva je bila utakmica. Dao je sve od sebe kao i svi ostali igrači na terenu.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

Opširnije

Izvor: Informer.rs