Antić posle Nordsjelanda: Moramo krvi da pokažemo, u Partizanu se ovako ne može! (VIDEO)

od strane | avg 31, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Fudbaleri Partizana izgubili su kod kuće od Nordsjelanda rezultatom 1:0 u revanšu plej-ofu Lige konferencija i oprostili se od Evrope.

Levi bek crno-belih izneo je utiske posle meča:

– Loše je nema šta, nema tu šta ja da filozofiram puno. Moramo da odradimo ozbiljno analize, svako da se zapita za sebe i ekipno, čeka nas teška utakmica na Krovu okrećemo se prvenstvu. Nordsjeland nije bolji za šest golova, ali dobro igraju momci, dobro selektirana ekipa, moramo da pokažemo drugi karakter, da se pogledamo u oči, u Partizanu se ovako ne može.

Konkretno, kako dalje, bilo je jedno od novinarskih pitanja:

– Moramo krvi da pokažemo, ovo je Partizan. Moramo da radimo jače, moramo da se regrupišemo i nastavimo sezonu u ligi i Kupu. Ne smemo da ispuštamo bodove preko su nam potrebni. Gledamo svoje dvorište, prvenstvo je pred nama – rekao je Nikola Antić.  

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

Opširnije

Izvor: Informer.rs