Ana Sević platila letovanje u Crnoj Gori skoro 50.000 evra! Iscureli svi detalji privatnog slavlja!

od strane | avg 2, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Pevačica Ana Sević proslavlja je sa suprugom Danijelom nedavno je otputovala u Crnu Goru gde trenutno boravi i uživa za sve pare.

Njih dvoje su juče, 1. avgusta, imali divan povod za slavlje – šest godina otkako su stupili u vezu.

Par je godišnjicu proslavio u Crnoj Gori, u luksuznom kompleksu u Herceg Novom koji je postao i jedna od omiljenih destinacija Novaka Đokovića i brojnih velikih zvezda.

Foto: printscreen instagram

 

Ana se tim povodom oglasila na svom Instagram profilu gde je objavila fotografiju zalaska sunca uz emotivnu poruku.

– Dan D. 1.08. šest godina ranije – kratko je napisala Ana.

Kako prenose domaći mediji, oni će tamo biti mesec dana, a odseli su u Portonovom, luksuznom kompleksu u Herceg Novom.

Foto: Instagram

 

Ana i Danijel su odseli u luksuznom hotelu u kojem je cena za noćenje minimum 1.560 evra, dok je maksimalna cena koja se može videti ona koja se odnosi na noćenje 29. jula i iznosi neverovatnih 9.610 evra.

Ako se uzme najniža cena od 1.560 evra i pomnoži se sa 30 noćenja, dolazi se do iznosa od 46.800 evra. Reč je o ceni bez dodatnih troškova, a pod uslovom da su oni za tih mesec dana minimalni, Anu i Daniela ovo letovanje ne može „izaći“ manje od 50.000 evra.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs