Ana Rajković ukrala sliku od jedne devojke, pa se pohvalila skupocenim poklonom kao da je njen! Svi bruje o blamu supruge fudbalera (FOTO)

od strane | okt 8, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Ana je objavila sliku zlatne narukvice sa posvetom, za koju se ispostavilo da nije njena, već da je „ukrala“ sliku sa interneta.

Supruga srpskog golmana, Predraga Rajkovića, Ana Rajković, postala je predmet ismevanja na mrežama zbog jednog svog gesta. 

Foto: Instagram/Ana Rajković

 

Naime, Ana je okačila sliku nakita, na kojem je urezana romantična posveta, a svi su odmah pomislili da je ovaj poklon dobila od supruga. Na zlatnom nakitu stoji natpis: „Volim te, sada i zauvek“.

Međutim, na Tviteru je isplivala fotografija koja dokazuje da je Ana „ukrala“ sliku od druge devojke. 

– Ali Ana Rajković koja je maznula sliku sa Pinteresta – piše u objavi, što dokazuje da je Ana zapravo sve lažirala i da javnosti ne predstavlja sebe u pravom svetlu i ne deli iskrene informacije o svom životu.

Podsetimo, ovo nije prvi put da Ana izaziva burne reakcije na društvenim mrežama. Manekenka je jednom prilikom radila reklamu za svoj brend, a uzbuđenje i radost zbog poslednjih priprema nije krila. Pored svih opcija koje je nabrajala i navodila da će biti dostupni na sajtu, te olakšati život i uštedeti vreme roditeljima, napravila je lapsus i sajt nazvala „najboljim za kupovinu dece“.

– Drage mame i tate, ovo će biti jedan od najbolje urađenih sajtova za onlajn kupovinu dece! Tako da se nadam da ću vam produžiti vreme, na primer, boravka u parku, igraonici… – pričala je Ana.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Hronika

Akcija policije

„Lezi dole, ruke na leđa“! Ovako je pohapšena kriminalna grupa odgovorna za šverc 782 kg marihuane (FOTO/VIDEO)

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, UKP, nakon višemesečne istrage, u saradnji sa BIA i Javnim tužilaštvom za organizovani kriminal, uz koordinaciju Evropola i Evrodžasta, na području Beograda, Vranja, Šapca i Paraćina, uhapsili su šest osoba osumnjičenih da su kao pripadnici organizovane kriminalne grupe krijumčarile 782 kilograma marihuane zaplenjene 2020. godine na GP Vatin, prilikom pregleda kamiona sa prikolicom.

JOŠ Hronika VESTIOpširnije

Izvor: Informer.rs