Amerikanac u transu zbog Jokića! On je najbolji centar u istoriji NBA, bolji od Šeka i Melouna (VIDEO)

od strane | mar 15, 2024 | Vesti | 0 Komentara

Srpki centar Nikola Jokić briljira ove sezone u dresu Denvera što dokazuju i rezultati, a njegov uspeh posebno je za oko zapao analitičaru ESPN-a Krisu Rusou.

U jednoj emisiji koja se odvijala tokom utakmice Nagetsa, analitičari su u studju ovog sportskog kanala komentarisali košarkaše, a najveću pražnju im je privukao Somborac.

Ruso je velikim rečima govorio o srpskom košarkašu, te je istakao da je Jokić možda najbolji centar koji je ikada zakoračio u NBA ligi, bolji čak i od legendarnih Šekila O Nila i Karla Melouna.

– Džoker bi mogao biti, posle svega, najbolji centar u istoriji NBA. I to mnogo govori, možda će biti najbolji na kraju karijere. Toliko je dobar, mislim da je bolji od Šeka. Reći ću vam odmah, bolji je od Šeka. Ne samo Šeka, on je bolji od Melouna i Olajdžuvona! On radi sve. On dodaje, dribla. On ne mora da dominira. On je super. Jokić je sjajan – rekao je Ruso u emisiji „First Take“.

Ruso nije menjao stav tokom programa, uprkos tome što ostali gosti nisu bili saglasni s njim. U par navrata je došlo i do rasprave, ali je analitičar ubedljivo čuvao leđa Nikoli. Nije ni čudo što toliko podržava srpskog velikana, sa obzirom da Jokić polako korača ka trećoj MVP nagradi u karijeri. Momak iz Sombora u proseku ove sezone beleži 26 poena, 12,3 skoka i 9,2 asistencije po meču.

Kada je Denver u pitanju, Ruso ih vidi kao druge favorite za prsten, a najveće šanse za titulu daje Boston Seltiksima.

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs