Albanci zbog „šamara“ Zelenskog pucaju od muke! Kukaju zbog poniženja Kurtija, shvataju da su nebitni

od strane | avg 23, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Bivši gradonačelnik Prištine Špend Ahmeti reagovao je objavu predsednika Ukrajine Volodimira Zelenskog u kojoj nije pomenuo rukovanje sa premijerom lažne države Kosovo Aljbinom Kurtijem, pa je rekao da je tzv. Kosovo najveća podrška Ukrajini.

Zelenski je nakon neformalnog sastanka lidera zemalja Zapadnog Balkana, Evropske unije i Moldavije objavio na društvenoj mreži X (nekadašni Tviter) snimak u kom je poručio da se u Ukrajinu vraća sa novom političkom podrškom.

– Četiri posete. Švedska, Holandija, Danska, Grčka. Ukrajinsko-balkanski samit. Razgovori sa šefovima Bugarske, Srbije, Hrvatske, Crne Gore, Severne Makedonije, Moldavije, Evropske komisije. Vraćamo se kući sa novom političkom podrškom i sporazumima koji čine Ukrajinu jačom – napisao je Zelenski, ne pominjući lažnu državu, ni Kurtija.

– Mislio sam da ste upoznali i premijera Kosova? Kosovo je najveća podrška Ukrajine na Balkanu – napisao je Ahmeti i tu se vidi svo licemerje onih koji otimaju deo teritorije jedne zemlje, a zatim navodno podržavaju teritorijalni integritet druge.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs