Aida kaže da ima podršku đilasovaca i poručuje: Srpski narod je prigrlilo zlo, Srbiji treba denacifikacija (VIDEO)

od strane | mar 24, 2024 | Vesti | 0 Komentara

Nakon učešća na festivalu antisrpske mržnje u Dubrovniku, aktivistkinja Aida Ćorović gostovala je na crnogorskoj televiziji „E“ i tamo izrekla još veće gadosti o Srbiji i srpskom narodu!

– Jako je dobro što se ponovo u srpskoj javnosti otvara tema ratnih zločina i odgovornosti i krivice Srbije za zločine počinjene u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, na Kosovu tokom devedesetih godina. Ja sam sigurna da će ta tema pre ili kasnije morati da dođe na red i to dakle ja kao stanovnica Srbije, meni je važno jer naravno da je bitno da govorimo o žrtvama. Bitno je da govorimo o ubijenim ljudima, ali je pre svega bitno za denacifikaciju Srbije. To je, nažalost, sve posledica devedesetih godina onda kada je srpski narod prigrlio zlo i prigrlio zločine – kazala je ona.

Potom je priznala da dobija podršku iz redova opozicije okupljene oko Dragana Đilasa, ističući da misli pre svega na Zeleno-levi front čiji su istaknuti članovi Dobrica Veselinović i Radomir Lazović, ali i na Pokret slobodnih građana čiji je predsednik Pavle Grbović.

– Znam da mi možda u privatnim razgovorima neki opozicioni političari kažu „okej, bravo“, tu je samo mali broj ljudi, pre svega mislim na Zeleno-levi front, na Pokret slobodnih građana, na Građanski demokratski forum, od njih dobijam onako i otvorenu podršku. Ja sam dobila čak novac od jednog političara da platim tu kaznu, ja sam se zahvalila, primila sam novac i dala sam ga u humanitarne svrhe – nevela je Aida Ćorović, što možete pogledati u snimku na početku teksta.

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs