NA POMOLU BOMBA OD TRANSFERA! ITALIJANI TVRDE: Sergej je NJEGOV san, a u Laciju više nisu protiv prodaje!

od strane | maj 23, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Ističe renomirana „Gazeta“ da je Milinković Savić prošlog leta, kao i mnogih prethodnih, bio favorit trenera Milana, Stefana Piolija.

Italijanskog medij se opredelio za naslov „Piolijev san – Milinković Milanov trekvartista“, a u tekstu milanski list analizira kako bi dugogodišnja želja šefa struke slavnog kluba ovog leta mogla da se ostvari.

Tanjug/AP

 

Ruku na srce, Milan prošle godine nije ni pokušavao da dovede srpskog vezisu zbog previsoke cene, ali Sergejev ugovor ističe za godinu dana i šanse da napusti Lacio nikada nisu bile veće. Sportski direktor rimskog kluba Igli Tare u ponedeljak se oglasio tim povodom.

– Sergej voli i poštuje klub, trenera i predsednika. Za dobro svih, sastaćemo se uskoro kako bismo razgovarali o situaciji. Sve bi moglo da se dogodi, moguće je da Sergej bude prodat drugom klubu – rekao je Tare u jučerašnjem razgovoru za italijanski Skaj.

reuters

 

Prvi čovek Lacija Klaudio Lotito je u jednom momentu za slobodu srpskog fudbalera zahtevao i 100.000.000 evra, ali bi ovog leta mogao da pristane i na četiri puta manju cenu, dakle 25-30 miliona, navodi Gazeta. 

Kada je u pitanju želja iskusnog stručnjaka Stefana Piolija, odluku će doneti sportski sektor na čelu sa Paolom Maldinijem i Frederikom Masarom, odnosno vlasnici kluba. Jer Sergej, ističe Gazeta!

Sjajni vezista je u prethodne četiri sezone u Seriji A postigao je 31 i namestio još 35 golova.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama




Opširnije

Izvor: Informer.rs