SRCE DA PREPUKNE! Dečak stradao u masakru na Vračaru bio neverovatan talenat, igrao tenis, odličan đak, bio u žiriju za dečiju pesmu Evrovizije, POGLEDAJTE KAKO SVIRA… (VIDEO)

od strane | maj 3, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Interesovanje za muziku pokazivao je od najranijeg detinjstva, bio je odličan đak, iz svih školskih predmeta imao je najviše ocene. Pored muzike voleo je i jezike, matematiku, sport… Trenirao je tenis. Bavio se fotografijom i izradom zanimljivih video zapisa koje je podvlačio interesantnom muzikom. I pored mnogobrojnih angažovanja uvek je nalazio vremena za druženje sa vršnjacima.

Dobitnik je više prvih nagrada na nacionalnim i međunarodnim muzičkim takmičenjima kao i dobitnik specijalne nagrade za izvođenje kompozicije „Burgmuller Etude D-dur“ 2019. godine. Nastupao je na više koncerata i učestvovao na međunarodnom takmičenju „Virtouzi V4+“, „Sviramo zajedničkim jezikom“.

Ubijeni dečak bio je i u žiriju na takmičenju za dečiju pesmu Evrovizije. 

Pogledajte deo njegovog nastupa u Beogradskoj filharmoniji.

Podsećamo, u masakru na Vračaru Kosta K. (13) ubio je osmoro đaka i čuvara Osnovne škole „Vladislav Ribnikar“, a ranio šestoro učenika i nastavnicu. On nakon masovnog ubistva nije pokazao kajanje, a njegov otac je na saslušanju govorio o oružju kojim je počinjen masakr. Više o tome pročitajte OVDE.

Bonus video:

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama




Opširnije

Izvor: Informer.rs