Zvezdu serije “Igra sudbine“ MAJMUN ščepao za MEĐUNOŽJE, a njegova reakcija je neviđena (VIDEO)

od strane | jan 11, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Zvezda najgledanije domaće serije „Igra sudbine“, Luka Raco je za Božić otputovao čak na Tajland, a svojim zanimljivim objavama nas iznenađuje svakodnevno.

Luka Raco • Instagram

On već danima objavljuje fotografije sa ulica i raznih znamenitosti, a sada je pokazao kako se ludo zabavlja i to sa majmunom.

Njih dvoje su se ljuljali zajedno na ljuljašci, a majmun ga je sve vreme ljubio, mazio ga, ležao mu u krilu, grlio ga…a u jednom trenutku se i sam Luka nasmejao kada mu je majmun dodirivao i međunožje.

Luka je uz snimak napisao „Majmunska posla„, dok se se lomentari samo nizali, a ovo su samo neki: „Ženka, po ponašanju„, „Dovedi ga da mi radi kancelarijske poslove u agenciji“, „Sjajno“…

2018. godine Luka je takođe bio na Tajlandu, ali mu se očigledno mnogo dopalo, kada se i ovog puta odlučio za ovu destinaciju.

U Zemlji osmeha, kako nazivaju Tajland, na svakom koraku možete da sretnete nasmejane ljude, dobrodušne i spremne da pomognu. Ljubaznost i prijateljski stav ostavljaju snažan utisak. Nemoguće je ostati imun na toliko gostoprimstvo, kao i na njihovu religioznost koja se naprosto oseća u vazduhu. Živopisne boje su svuda, ali i kobre, tigrovi, ulična hrana, maseri… Takvo šarenilo stvara energiju zbog koje ćete poželeti da se vratite i ponovo osetite čari ovog dela Azije – rekao je Luka tada za „Hello“, koji je pre ove destinacije posetio Bangkok.

(Telegraf)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs