Zove samu sebe Poršelina, a vozila se kršem: Slađa Lazić stavila kesu na glavu da je ne prepoznaju!

od strane | jan 11, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Zadrugarka Slađa Lazić je samoj sebi nadenula nadimak Poršelina, ali je istina da se u životu vozila kolima koja su sve samo ne dobra.

Slađa Lazić Poršelina (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot

Naime, tokom prepričavanja najvećih blamova u životu, Slađa je obelodanila da se tokom vožnje lošim automobilom krila od svih tako što je stavila kesu na glavu da je niko ne prepozna.

Slađa Lazić Poršelina (Foto: Screenshot TV Pink)

– Najveći blam kad sam bila na moru sa Majom i tad sam uradila grudi, izlazim ja iz vode i kako sam izašla zavodljivo vidim ljudi me gledaju i drugarica mi kaže: „Kupaći ti se skroz digao, sve ti se videlo“. Imam još jedan blam kad sam bila u prodavnici i skinula se gore da obučem majicu a ja skinula i donji deo i sve se videlo zanči haos – prisetila se Lazićeva.

– Takođe kad mi drugarica došla sa nekim krš autom ja ušla i stavila kesu na glavu da me ne snimi unutra, mene bio blam da sedim u tako lošem autu.

Slađa Lazić (Foto: Screenshot TV Pink)

Slađa Lazić je, sa druge strane, stavila tačku na prijateljstvo sa zadrugarkom Majom Marinković, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: PUČE PAKT MARINKOVIĆ-LAZIĆ! Maja i Slađa u svađi, RASKRINKANA afera “Budva“

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs