ŽIVI U SEOSKOJ IDILI! Daleko od Beograda Vera Čukić uživa u penzionerskim danima, a nekadašnji HOBI je batalila

od strane | dec 9, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Glumica Ivana Mihić, ćerka Gordana Mihića i Vere Čukić, nakon smrti oca sa majkom se preselila iz sela u grad, što je prava retkost u današnje vreme.

Vera Čukić FOTO: K. KAMENOV • Ringier

Daleko je od centra grada i nastavila je život u seoskoj idili, u kojoj, sudeći po njenom Instagram nalogu, uživa mnogo više nego u gradu.

Ivana je na imanju na kojem je sada njen dom provela i dobar deo detinjstva.

– Još pre mog rođenja roditelji su kupili imanje i sazidali kuću, nedaleko od Beograda, u kojoj su živeli poslednjih desetak godina. Kroz ceo moj život tu smo provodili veliki deo leta, a ponekad i zime. Dunav protiče na oko dve stotine metara od kuće, te sam se kao dete često kupala i igrala pored vode. Pravila sam kućicu na drvetu, imala svoju družinu po uzoru na neke od omiljenih junaka iz dragih mi knjiga za decu, sa drugarima preko leta zarađivala za džeparac berući voće na okolnim plantažama, vozila bicikl od jutra do mraka, igrala se istraživača po okolnim šumama, s majkom pravila ajvar i džemove, a sa ocem pomagala komšiluku kada se peče rakija – otkrila je Ivana u jednom prilikom za „Blic“.

Posle Gordanove smrti, Vera se povukla i iz grada i sada živi sa ćerkom Ivanom Mihić na selu.

− Udaljena sam četrdesetak kilometara od grada. U predivnom sam kraju, u kući koju smo Gordan i ja, a kasnije i naša ćerka Ivana, izgradili. To traje pedeset godina i toliko sam sa Gordanom bila životni drug. Održavam tu našu kuću, trudim se da bude u dobrom stanju, trudim se oko moje Ivane i onih koje volim.

Više i ne pišem. Posle dve knjige koje sam objavila, počela sam da pišem i treću, napisala sam tridesetak stranica i onda prestala. Ponele su me druge stvari − izjavila je svojevremeno Vera Čukić za „Gloriju“.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs