„Žena koja nikada ne stoji iza svojih stavova!“ Ivan Marinković udario na Zoricu Marković

od strane | dec 19, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Dešavanja koja su obeležila rijaliti šou-program „Zadruga 6“ i dalje se komentarišu i prate, a neki odnosi će svoj epilog ipak na kraju dobiti na sudu.

Zorica Marković i Ivan Marinković (Foto: Ringier/Snežana Krstić/Milan Ilić/Uroš Arsić) • Snežana Krstić, Milan Ilić, Uroš Arsić / Ringier

Sa tim u vezi, u javnost je isplivao video snimak intervjua pevačice Zorice Marković koja je na pitanje o druženju sa Anom Ćurčić istakla da je rijaliti završen i kako kaže, da se Ana povremeno javi jer se nema vremena, te i da ona nema vremena da se bavi time.

S obzirom na to da se ratovi „gornjeg i donjeg doma“ i dalje prepričavaju, te i da akteri istih i dan danas ne govore, oglasio se Ivan Marinković, koji je inače na sudu sa Ćurčićevom, koji je ovu situaciju i Zoričinu izjavu prokomentarisao.

Ivan Marinković (Foto: Screenshot TV Red)

– Što se tiče Zlorice, očekivano… Žena koja nikada ne stoji iza svojih stavova i reči, preti u prazno, ima najpokvareniji osmeh, i to je zlo koje ne prolazi. Smrad najobičniji – zaključio je Ivan za „Pink“.

Ivan Marinković je, sa druge strane, nedavno izazvao podeljene komentare snimanjem saobraćajke na putu, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: Ivan Marinković snimio UŽAS NA AUTOPUTU: “Jelena izvlači ženu iz kola“, zahvaljuje BOGU što su živi (VIDEO)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs