Zbogom, Zadrugo, zauvek! Sanja Grujić postaje voditeljka!

od strane | jan 1, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Nekadašnja zadrugarka Sanja Grujić, otkrila da će gledaoci uskoro imati prilike da je gledaju u ulozi voditeljke.

Sanja Grujić (Foto: Ringier/Snežana Krstić) • Snežana Krstić / Ringier

Bivša zadrugarka obradovala je svoje fanove informacijom da se u ulozi voditeljke vraća na male ekrane.

Učešće u rijalitiju za Grujićevu je prošlost.

Sanja Grujić i Marko Stefanović (Foto: Ringier/Aleksandar Dojkić)

– Definitivno je kraj mom učešču u rijalitiju. Ne postoji cifra koja može da pokrije moj život. Mislim da u rijalitiju gubimo sebe kao ličnost, menja nam se temperament, nalazimo se u situacijama u kojima se ne bi našli u normalnom životu. Ne postoji novac koji može da nadoknadi sav taj stres, napolju imam dovoljno dobar život i ne bih da ga uništavam – rekla je ona za Republiku, pa dodala:

– Želela bih da ostvarim ono u čemu ću biti dobra i čemu ću biti isto posvećena, a to je da se vratim na televizijske ekrane. Ne u svojstvu rijaliti učesnika, već kao voditelj. Na kojoj televiziji će to biti, imaćete priliku da vidite sledeće godine u novoj godini – otkrila je Sanja, te progovorila o odnosu sa svojim partnerom Markom:

– Venčanje kakvo ja želim zahteva mnogo vremena i priprema da bi to izgledalo kako treba, to može da se desi tamo negde na leto 2025. godine. Što se tiče dece, Marko i smo uzeli psa, tako da nam je od dovoljan za sada – zaključila je Sanja.

Sanja Grujić je, sa druge strane, u toku današnjeg dana isprozivala starletu Staniju Dobrojević, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: „Povraća mi se od ove lažljive penzionerke!“ Sanja Grujić isprozivala Staniju zbog ulaska u Elitu

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs