Zašto Ljuba Perućica drži fotografiju bivše devojke Aleksandre Prijović? Sve IZNENADIO izjavom

od strane | nov 6, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Odnos bivših partnera i kolega Ljube Perućice i Aleksandre Prijović je tema koja je veoma često u javnosti zbog čega je pevačev potez u jednoj emisiji mnogima bio interesantan.

Ljuba Perućica i Aleksandra Prijović (Kurir tv) • youtube

Naime, tokom izazova usred emisije, Ljuba je iz fioke izvukao Prijinu fotografiju, a potom progovorio o odnosu sa pevačicom.

Aleksandra Prijović (Foto: Ringier/Milan Ilić)

-Prosto nas dvoje imamo toliko jedan normalan odnos i dan danas. Nikada nisu postojale ružne reči, niti situacije, pa da sad ja kao neću da izvadim sliku i da pričam. Pogotovo što sam ja prosto takav da nikada nisam imao problem ni sa jednom bivšom, a ne sa njom. Kad god se sretnemo, ispričamo se i sve je normalno- rekao je Ljuba, kako prenosi Kurir.

Ljuba Perućica progovorio o Priji.

Ljuba Perućica

Podsetimo, Ljuba je nedavno za Grand pohvalio uspeh koleginice i bivše devojke Aleksandre Prijović i otkrio da li je bio na nekom od koncerata u beogradskoj Areni.

Nisam bio, ali moja supruga je imala veliku želju da odemo. Međutim, nije ni ona išla, pošto je u tom nekom stadijumu već poodmakle trudnoće, jer ima dana kada se oseća super, a opet i onih dana kada bi više ležala. Toga dana kada je htela da ode, nije se na žalost najbolje osećala pa je propustila njen koncert. Ja sam radio tih dana, pa nisam mogao da odem– otkrio je za Grand.

BONUS VIDEO:

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs