“Zaslužila si svetlost“ Na Rts-u voditeljka saopštila da je UMRLA žena koju će uvek pamtiti

od strane | jan 3, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Majka pevačice Lene Kovačević, Nada Perić Kovačević preminula je danas, a kolege sa RTS-a, gde je radila 25 godina, oprostile su se od nje i u Večernjem Dnevniku.

Voditeljka na Dnevniku javila da je preminula Nada Perić Kovačević • youtube

Nada je na Javnom servisu bila šef pravne služne i bavila se zaštitom autorskih prava serija i filmova. Na Dnevniku su saopštili da će biti sahranjena 6. januara u 13 časova na Novom groblju u Beogradu.

Inače, Lena je na svom Instagramu podelila fotografiju majke, i uz to se oprostila emotivnom porukom.

– Anđele moj, anđele naš, nado. Otišla si Gospodu koga si svim srcem volela. Radost je tvoje srednje ime, ljubav i požrtvovanje tvoj savet za srećan život. Umela si da se raduješ životu u potpunosti, neverovatne životne energije po kojoj si prepoznatljiva, pa tako i poslednjih godina tokom prestrašne bolesti koju si nosila kao svoj Krst. Ti si učila nas kako da se sa bolešću tvojom nosimo. Kao da je sve normalno. A bila je borba… Bila si i u tome blagodarna. Nasmejana. Zaslužila si Svetlost. Mamice – napisala je.

Majka Lene Kovačević

Nada Kovačević se, za razliku od slavnog supruga Dušana i naslednice, nije bavila umetnošću, već advokaturom. Važila je za uglednu, cenjenu i uspešnu damu, a mediji su svojevremeno pisali da je upravo ona stub njihove kuće i žena van domašaja javnosti.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs