Voditeljka u braku sa 17 godina STARIJIM biznismenom: „Nisu mogli da mi sugerišu, čak ni mama!“

od strane | jan 19, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Verica Bradić, voditeljka televizije Pink, godinama je u srećnom braku sa biznismenom Dušanom Grbićem.

Verica Bradić • youtube

Ljubav voditeljke „Hit Tvita“ i biznismena traje od njenih studentskih dana, a od nje je stariji 17 godina i ovo im nimalo nije bila prepreka da im brak uspeh.

Verica Bradić

Njihova ljubav je krunisana i decom koju su dobili. Verica i Dušan su roditelji ćerke Elene i sina Andreja. Voditeljka svoj privatni život krije od očiju javnosti i retko kad govori o njemu.

Oni su moja oaza sigurnosti i mira, pa ih verovatno i zbog toga držim podalje od medija. Želim da ih zaštitim od izlaganja javnosti. Nisu oni birali ovaj posao, ja sam – rekla je svojevremeno Verica.

Voditeljka je otkrila i da je među njima razlika 17 godina, ali da to nikada nije bio problem u njihovom odnosu.

Dušan kaže da je razlika u godinama među nama smešna, da nije dovoljna. Sve ispod dve i po decenije, po njegovom mišljenju, ne vredi ni pominjati. Nikome ne dozvoljavam da mi se meša u život, samim tim ni u izbor partnera. Nisam tip kome nešto može da se sugeriše. Zato, čak ni mama nikad nije imala ništa da mi kaže na tu temu – izjavila je Bradićeva jednom prilikom.

Verica je završavala Pravni fakultet u vreme kada je rodila prvo dete, a napravila je i sedmogodišnju pauzu na televiziji kako bi se bavila advokaturom.

Verica Bradić

Kad je trebalo da učim, morala sam da se borim sa grčevima i zubićima. Nije bilo lako, ali to su slatke muke – izjavila je voditeljka ranije za „Glossy“.

Bonus video:

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs