(VIDEO) KVADRAT KOŠTA 10.000 EVRA! Prve fotke nekretnine Saše Popovića u Hrvatskoj, oglasile se njegove komšije

od strane | dec 14, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Bivši direktor „Grand“ produkcije Saša Popović poseduje luksuznu nekretninu u Opatiji, čiji kvadrat košta neverovatnih 10.000 evra.

Prve slike vile Saše Popovića u Opatiji (Jovan Ilić) • Ringier

Ekipa „Blica“ uslikala je oazu luksuza i mira Saše Popovića, ali se i kod komšija raspitala o njemu.

– Uvek je nasmejan i lepo raspoložen. Kod nas u restoran dolazi, jer mi jedini puštamo cajke. Svaki put kad dođe nasmeje se i kaže: “Volim da dođem kod vas, jer jedini puštate narodnjake”. Nikad ne bih rekla da je poznata ličnost – priča radnica jednog lokala u Opatiji za “Blic” i dodaje:

Saša Popović (Foto: Ringier/Lola Stojanović)

– U delu u kom je Saša uzeo dva stana, što je takoreći celi sprat, jer je zgrada mala i ima ukupno šest stanova, kvadrat košta oko 10.000 evra. U Opatiji više ne može skoro niko iz Hrvatske da kupi stan, samo stranci uzimaju, a eto, među njima i Saša, koji je i te kako imućan – poručuje radnica.

Nešto malo dalje, u restoranu blizu obale, konobarica ističe kako je Popović galantni gospodin.

Saša Popović (Foto: Ringier/Vesna Lalić)

– Gazda moj je dobar sa Popovićem. Čest je gost kod nas. Uvek nasmejan, ljubazan, ma kao da nas sve zna sto godina. Stalno je u Opatiji, ne samo preko leta. Kad god ugrabi slobodno vreme, eto njega. Kad se opusti, uzme i zasvira klavir kod nas u restoranu – govori konobarica za “Blic” i napominje:

– Kada je bakšiš u pitanju, tu je bez premca. Galantan, ma to je takav gospodin!

U nastavku pogledajte kako izgleda vila:

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs