Vanbračni sin Šabana Šaulića o PORODIČNOJ TAJNI: „Mihajlo je ćutao, Goca nije ni slutila“

od strane | nov 17, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Vanbračni sin pokojne pevačke legende otkrio je koji detalji su se krili od Šabanove supruge, Goce

Robert Omaljev • Screenshot YouTube / youtube

Pokojni pevač Šaban Šaulić sa suprugom Gocom ima dve ćerke, Sanelu i Ildu, kao i sina Mihajla, dok iz vanbračne veze ima sina Roberta. On je svojevremeno za domaće medije otkrio u kakvim je zaista odnosima bio sa ocem i čitavom porodicom Šaulić.

Šaban i Goca Šaulić

– Brata Mihajla upoznao sam na tatinom koncertu na Kalemegdanu, gde me je on pozvao da dođem da se družimo. Mihajlo je trčkarao okolo i u jednom trenutku kada sam ja rekao: „E tata, da te pitam…“, Mihajlo je zbunjeno pitao Šabana: „Kako on tebe zove tata?“ Taj trenutak ću pamtiti do kraja života! Otac je tada zagrlio obojicu i nežno rekao Mihajlu: „Kako sam tebi tata, tako sam i njemu samo što nemate istu majku“. Mami Goci ne smeš nikad da kažeš da si upoznao brata, to je naša tajna koju moramo da čuvamo“ – suznih očiju govorio je Robert.

Robert Šaulić

– I zaista, Mihajlo je ćutao sve ove godine. Možda ni dan-danas nije ništa rekao Goci. Pitao sam ja kasnije tatu kada smo se viđali da li je Mihajlo odao tajnu Gordani, on mi je rekao da ni reč nikada nije rekao. Posle toga brata i sestre video sam tek u kapeli na sahrani našeg oca – bio je iskren vanbračni sin Šabana Šaulića.

Mihajlo Šaulić

Šaulić je Roberta dobio kad je imao 18 godina te je za njega plaćao alimentaciju dok nije postao punoletan, što je potvrdio i pevačev menadžer svojevremeno.

Podsetimo, Šaban Šaulić rođen je 6. septembra 1951. godine u Šapcu. Bio je pevač, muzičar i producent. U toku bogate karijere u medijima i od publike je dobio nadimak „kralj narodne muzike“. Niko nije ni slutio da će 17. februara 2019. izgubiti život u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj.

(Svet)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs