“Uzimala je 60% od Teodorine zarade“ Puče tikva, Džehverovićka RASKIDA saradnju sa menadžerkom Sandrom, evo detalja

od strane | nov 10, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Teodora Džehverović često je isticala da je njena menadžerka Sandra velikim delim zadužena za sve što je ona danas. Iako je pevačica od početka s njom gradila svoj put do estradnog neba, nakon sedam godina, kako se šuška, odlučila je da stavi tačku na saradnju s menadžerkom, a razlog je veliki procenat zarade koji je Sandra uzimala za sebe.

Menadžerka Sandra i Teodora Džehverović • Instagram

Kako izvor blizak pevačici kaže, ona je odlučila da je vreme za prekid saradnje jer joj se više ne isplati da bude u Sandrinom jatu.

– Teodora hoće da pređe u „Generaciju Zed“. To je studio odakle su potekle nove zvezde, Heni, Nući, Breskvica i mnogi drugi. Kod njih je politika mnogo drugačija nego kod klasičnih menadžera. Kako sam razumeo, oni uzimaju samo procenat od pregleda na Jutjub platformi dok od nastupa ne uzimaju ništa, što je Teodoru nateralo da razmisli i odluči da je vreme za promene – priča naš sagovornik i dodaje:

– Teodora je imala ugovor sa Sandrom sedam godina i taj ugovor se završava upravo ove godine. S obzirom na to da uskoro treba da se potpiše novi ugovor, pevačica je išla na sastanak sa čelnicima „Generacije Zed“ i veoma joj odgovaraju njihovi uslovi. Ono što ja znam je da je Sandra uzimala 60 odsto od Teodorine zarade, što je stvarno mnogo, ali to je politika menadžera koji naprave velike zvezde – rekao je izvor.

Teodora Džehverović

Podsetimo, Teodora nije jedina zvezda kojoj je Sandra pomogla da postane popularna. Pored Teodore, ona je sarađivala i sa Rastom i Vukom Mobom, koji su nakon što je istekao ugovor prekinuli saradnju s menadžerkom i nastavili da dalje sami grade karijeru.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs