Uroš Rajačić se odmah bacio na Anitu Stanojlović: „Aneli je najveća gospođa, ali ja želim slavu!“

od strane | dec 22, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Novopečeni zadrugar Uroš Rajačić izneo je mišljenje o aktuelnim učesnicima rijaliti šou-programa „Zadruga 7 Elita“.

Uroš Rajačić (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot

– U Vojvodini sa se bavio boksom. Bavim se đubrivom, to mi je privatni biznis. Meni se taj odnos između Anite Stanojlović i Jovane Tomić Matore ne dopada. Ne bih voleo da se ja umešam u sve to, ali sve više mislim da ću morati. Nemam konkuranciju. Tako je, motiv mog ulaska u „Elitu“ je slava – istakao je Uroš.

Uroš Rajačić (Foto: Screenshot TV Pink)

– Želim slavu. Za novac postoje razni načini. Otac mi je bio muzičar ceo život, ja imam afinitete prema muzici, ali to nisam pokazivao. Slava mi je predosređena. Maja je kompletna ličnost. Anita nije to. Aneli je najveća gospođa. To sa Janjušem, ta avantura ne znam koliko je ozbiljna, ali ne bih da se mešam – dodao je Rajačić.

Uroš Rajačić (Foto: Screenshot TV Pink)

– Aneli je gospođa jer nije diskreditovala sebe. Slađa Poršelina nije izgleđena ličnost. Teodora preteruje u svemu. Što se Mensura tiče, rekao sam da mi se ne dopada njegovo učešće. Ja vidim da on radi na sebi, ali sve ima kontra efekat, ako pričamo o ovom učešću. Kao lik, ne znam, ne poznajem ga. Mislim da je ovo njegovo najgore učešće do sada – smatra novopečeni zadrugar.

Uroš Rajačić (Foto: Screenshot TV Pink)

– Mateju Matijevića ne poznajem iz rijalitija, ja ga poznajem kao brata od mog drugara. On je za mene isto kao i Anđelo, samo u superlativu sve. Tu je meni Milica katastrofa, ima to džibersko ponašanje. Da, da, Kiju Kockar poznajem. Ona je drugarica jednog od mojih najboljih drugara. Nije bila s njim, koliko ja znam, imaju iskreno druženje – zaključio je Uroš.

Šta je, sa druge strane, Aneli Ahmić ispričala o trudnoći pogledajte u odvojenom tekstu: ANELI ODUZETA OD STRAHA! Progovorila o TRUDNOĆI, previše se opustila sa Janjušem: „Nije mi redovan ciklus!“

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs