„Unuku nisam video od sahrane!“ Miša Grof tvrdi da ga je Nikolina Pišek blokirala na svim brojevima telefona

od strane | dec 13, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Ivana Mikić

|

Miša Grof, otac preminulog istoričara umetnosti Vidoja Ristovića, tvrdi da nema kontakt sa unukom Unom Sofijom.

Vitor Ristović Miša Grof (Foto: Ringier/Milan Ilić) • Milan Ilić / Ringier

Naime, Vidoje, koji je preminuo protekle godine, bio je u braku sa voditeljkom Nikolinom Pišek, sa kojom je i dobio ćerku Unu Sofiju.

Nakon njegove smrti Pišekova i Miša Grof su ušli u javni sukob i to zbog podele imovine. Kako ističe on unuku nije video još od sinovljeve sahrane.

Nikolina Pišek i Miša Grof Vitor Ristović (Foto: Ringier/Zoran Ilić)

– Nisam je video od sahrane. Nikad se nije javila, blokiran sam na svim telefonima – rekao je za Republiku Miša Grof, koji nije ostao u dobrim odnosima sa snajkom Nikolinom, te dodao kroz težak uzdah:

– Bio sam bolešljiv malo, izašao sam na neku sahranu juče, to sam morao, inače ne izlazim uopšte, godinu i po dana nisam izašao iz kuće. Bol i tuga, šta drugo da vam kažem. Samo sam njega imao i nikoga više.

Nikolina Pišek i Vitor Ristović Miša Grof (Foto: Ringier/Zoran Ilić)

Podsećanja radi, nakon smrti muža Vidoja, Nikolina je ušla u sukob sa njegovim ocem Mišom Grofom, kojeg je, kako je javno govorila, tužila.

– Stvari treba staviti na svoje mesto i zakon postoji s određenim razlogom i ne bi se trebalo plašiti primeniti ga. Pretnje sam prijavila policiji, jer sam imala otvorene napade sa njegove strane, ali ne ja se ne bojim, ne znam zašto, možda sam jednostavno previše luda, ali mislim da ljudi koji previše laju ne ujedaju – otkrila je Pišekova tada.

Miša Grof je, sa druge strane, bio tema izlaganja poslednjeg intervjua voditeljke Nikoline Pišek, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: „MOLIĆU SE ZA NJEGA!“ Nikolina Pišek se oglasila nakon što je Miša Grof ZAVRŠIO U BOLNICI!

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs