Uhvaćeni nespremni: Dejanova devojka proslavlja Božić, evo kako gledaju na RAZLIKU u veri… (VIDEO)

od strane | jan 7, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Pravoslavni vernici danas slave Božić, najradosniji hrišćanski praznik i rođenje spasitelja Isusa Hrista.

Dejan Dragojević sa devojkom Jovanom • screenshot

Brojne poznate ličnosti proslavljaju ovaj praznik, pa tako i porodica Dragojević, koja je danas i pokazala kako proslavlja Badnje veče i Božić.

Dejan i David Dragojević

Pošto je Dejan ne tako davno objavio da je prešao u Islam, sve je zanimalo da li i on proslavlja sa svojim bratom i majkom, a sada je otkriveno i da li njegova devojka, Jovana, proslavlja Božić.

Jovana danas slavi najradosniji hrišćanski praznik Božić, a putem Instagrama je svojim prijateljima i pratiocima čestitala:

Mir Božiji, Hristos se rodi – napisala je u objavi devojka Dejana Dragojevića.

Podsetimo, Jovana je u jednom snimku sa Dragojevićem i sama odgovarala na pitanja o njihovoj vezi, pa se dotakla i teme venčanja i vere.

– Mislim da to ne zavisi samo od mene, tako da kad se budem udala to ćete svi znati. Živim u Novom Sadu kod Dejana i pravićemo našu kuću. Ne treba žuriti ni za čim, on me voli kao i ja njega, kad se desi, desiće se – rekla je Jovana, pa otkrila da li bi promenila veru zbog svog partnera.

Dejan Dragojević sa devojkom Jovanom

– Nisam prešla u Islam, da razrešimo tu temu. Nema potrebe da me pitate jesam li prešla, ja sam neko ko se drži svoje vere. To što je on prešao ne znači da moram i ja – poručila je Jovana tada.

Bonus video:

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs