UHAPŠEN REPER na Zlatiboru nakon što je BRUTALNO UJEO gosta u apartmanu (FOTO)

od strane | jan 7, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Reper Filip Arsenijević, javnosti poznatiji kao „Sureal“ (33) priveden je na Zlatiboru zbog problematičnog ponašanja.

Uhapšeni reper Sureal • youtube

Naime, on je napravio incident sa porodicom iz Bačke Palanke kojoj je navodno izdao apartman, saznaje Blic.

Uhapšeni reper Sureal

Naime, kako tvrdi izvor za „Blic“, problem je nastao kada je reper saznao da ima veći broj gostiju u njegovom apartmanu, nego što se dogovorio sa njima, takođe, prema rečima izvora, gosti su navodno na Zlatibor poveli i kućnog ljubimca.

Izvor za „Blic“ tvrdi da je Sureal izvršio nasilje nad jednim gostom, tako što ga je navodno ujeo.

Reper je priveden i čeka se potvrda kakvo delo će mu se staviti na teret.

Inače, ovo nije prvi put da je reper akter incidenata, javnost je ostala šokirana kada je 2020. godine osvanula vest da je pomenuti reper objavio da je uhapšen i tada je tvrdio da mu je policajac pljunuo u usta. On je besno tom prilikom vređao sve koji su učestvovali u tome na svom Instagram profilu.

Filip Arsenijević rođen je 1990. godine u Beogradu, od oca Vladimira Arsenijevića, najmlađeg dobitnika Ninove nagrade. Muzikom je počeo da se bavi 2010. godine, kada je počeo da repuje pod imenom Surova realnost. Ubrzo nakon toga je otputovao u Ameriku, gde je živeo tri godine, pa je tamo promenio svoje umetničko ime u Surreal.

Vratio se u Srbiju gde je objavio nekoliko pesma, ali bez većeg uspeha u muzičkom svetu, te je odlučio da otputuje Španiju. Iz Španije se vratio avgusta 2017. godine, kada je nastavio da se bavi muzikom. Širu popularnost stekao je pesmom „Ja sam u gasu“ koju je objavio 2018. godine. Iste godine objavio je i svoj prvi studijski album pod nazivom „Sam u kući“.

Uhapšeni reper Sureal

Nastupao je i na Exit festivalu 2019. godine, a imao je i epizodnu ulogu u seriji „Južni vetar“.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs